Oskar Kihlborg


Evenemangsdetaljer


Hur ska vi bli mer innovativa? Hur kan man nyttja gruppen till 100 %? Vilka är de viktigaste personliga egenskaperna? Är målet och rollerna tydliga? Har vi råd att stanna innanför komfortzonen? Genom praktiska övningar går det att förtydliga budskapet på vilket sätt man kan bli ett framgångsrikt företag. Det är individerna, drivkraften och samarbetet en grundläggande förutsättning för att man ska lyckas!

Oskar Kihlborg… äventyraren, programledaren och fotografen som bestigit toppen av Mount Everest i den första lyckade svenska expeditionen 1990. Han blev första skandinav att nå toppen av Lhotse, världens fjärde högsta berg. Oskar slog världsrekord över Atlanten ombord på segelbåten Nicorette. Förutom detta har han bland annat cyklat från Rom till Stockholm, filmat vithajar, flugit skärm i Sahara, åkt skateboard från Stockholm till Göteborg och rott från Stockholm till Åbo. Oskar har i över 30 års tid varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under extrema förhållanden. Han har vid sidan av äventyren arbetat med utveckling av individer och grupper i företag och organisationer. Under våren 2013 var Oskar expeditionsledare i TV serien ”Mot alla odds” som visades på SVT. Oskars ”Sommar i P1” hade flest lyssnare live av alla program under 2014.

Inbjudan till FrukostAkademin 19:e april 2018 på Säby Säteri. Frukost står serverat från 07.30. Programmet ser ut som följer:

  • 07.45 Inledande samtal om utmaningar att utnyttja gruppers gemensamma drivkrafter?
  • 08.00 Presentation av Säby Säteri; Kjell Nilsson
  • 08.05 Presentation av utvecklingen av FrukostAkademin och våra frukostträffar
  • 08.10 Allmän information från våra partners
  • 08.15 Huvudtalare; Oskar Kihlborg
  • 09.10 Frågor och diskussion
  • 09.20 Fortsatt mingel
  • 09.30 Frukostträffen avslutas


Antal platser är begränsade till 200 personer, så anmäl dig i tid!

Till anmälan frukostmöte

FrukostAkademin arrangeras av, Nacka kommun, Värmdö kommun och Företagarna i Nacka-Värmdö. Projektledare och producent är Skuru IK handboll. Säby Säteri står som frukostvärd för årets tredje frukostträff.

FrukostAkademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.