Tillbaka till Referat från frukostmöte 26 november 2015 – Günther Mårder

Inbjudan till frukostmöte 26 november 2015 – Günther Mårder

gunther_marder_02”Vad kan Företagarna göra för att skapa framgångsrika företag i Sverige?”

Denna morgon kommer VD Günther Mårder i Företagarna till oss. Günther Mårder leder en organisation som vill se ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag i vårt land. Organisationen driver opinion i en rad frågor, allt från kamp mot bluffakturor till nej till tvingande amorteringskrav. Företagarna publicerar den välkända Småföretagsbarometern.

Günther talar gärna om Framtidens Företagarna. På vilket sätt kan en aktiv branschorganisation hjälpa och stötta det enskilda företaget? Hur blir Företagarna relevant för de mindre företagen i Nacka/Värmdö? Han brinner också för det nya digitaliserade samhällets utmaningar och möjligheter.

Günther Mårder är ekonom och född 1982. Han har varit VD i Aktiespararna och arbetat som sparekonom hos Nordnet. Sedan 2015 är Mårder VD i Företagarna.

Traditionsenligt fika och mingel från kl 07.30. Själva mötet äger rum 08.30-09.30. Vi möts på Yasuragi, Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo. Våra värdar är VD Sunniva Fallan Röd och marknads-o försäljningschef Florence Cardell. Mötet är slut kl 09.30. Åk förbi Orminge C och sväng mot Hasseludden. Fri parkering 100 m från entrén. Du kan även ta buss 417 ända fram eller båt till Hasseludden. Kom i god tid. Plats för frågor. Läs mer om anläggningen på www.yasuragi.se.

Till anmälan frukostmöte

Ett frukostmöte återstår före jul. Vi möts onsdag 2 december med vår gäst försvarsminister Peter Hultqvist (s). Inbjudan kommer i vanlig ordning. Vi ger järnet för att skapa ett givande nätverk för dig och ditt företag.

Välkommen till FrukostAkademin!