Tillbaka till Referat från frukostmöte 31 augusti 2016 – Mikael Damberg

Inbjudan till frukostmöte 31 augusti 2016 – Mikael Damberg

Vårens tema i vårt nätverk var entreprenörer och entreprenörskap. Vad är då mer naturligt än att den politiskt ansvarige för dessa frågor – vår närings- och innovationsminister – kommer till vår höststart. Vi välkomnar Mikael Damberg till FrukostAkademin.

Mikael Damberg Näringsminister Innovationsminister NäringsdepaRegeringens näringspolitik handlar om att skapa förutsättningar för jobb och växande företag. I detta ingår regler och villkor för företagande, att främja entreprenörskap och en väl fungerande konkurrens. Damberg vill stärka internationaliseringen i näringslivet och öka den svenska konkurrenskraften utomlands. Regeringen vill underlätta generationsväxlingar och önskar stärka start-up-arbetet. Andra uppgifter på Dambergs agenda är satsningar på turismen och förbättrade insatser för att få fram riskkapital. Plats för frågor och diskussion på mötet. Mikael Damberg är född 1971. Han blev ledamot (s) i riksdagen 2002 och var gruppledare 2012-2014. Damberg blev statsråd 2014 och är dessutom ordinarie ledamot i socialdemokraternas verkställande utskott.

Fika och mingel från kl 07.30. Mötet sker kl 08.30-09.30 på NackaStrandsMässan, Augustendalstorget 6 i Nacka Strand. Du kan åka bil, buss och båt till Nacka Strand. Bilen ställer du avgiftsfritt fram till kl 10 i första garaget på vänster sida på Augustendalsvägen (strax efter Engelska skolan). Lägg lapp i rutan med text ”besökare FrukostAkademin”. Vi tackar TAM för hjälpen med parkeringen. Vår värd idag är Marianne Wallberg, VD NackaStrandsMässan och hennes team. Läs mer om Mässan på www.nackastrandsmassan.se.

[notice]Vi träffas onsdagen den 31 augusti. Anmälan på vanligt sätt och senast den 28 augusti. Du måste anmäla dig om du vill delta. Får du senare förhinder – överlåt din plats till någon annan. Sprid gärna denna inbjudan i dina nätverk. Det kostar inget att delta. Detta är höstens första frukostmöte.[/notice]

Till anmälan frukostmöte

Välkommen till en ny termin med oss!