Tillbaka till Referat från frukostmöte 19 januari 2018 – Magnus Helgesson

Inbjudan till frukostmöte 19 januari – Magnus Helgesson

Entreprenörskap och Hälsa – En rivstart på FrukostAkademin 2018

FrukostAkademin har förmånen att kunna inleda 2018 med Magnus Helgesson, en av Sveriges mest populära inspirationsföreläsare. Nominerad till Årets Talare 2016, Utsedd till Årets Inspiratör 2014 och nominerad till Årets VD 2012 och deltagare i SVT:s Genikampen.

Som årets första frukostvärd hälsar Elite Hotel Marina Tower er hjärtligt välkomna.

Magnus är entreprenören och grundaren till restaurangkedjan Harrys, och öppnade den första restaurangen innan 23 års ålder. Harrys omsätter idag drygt 700 miljoner och det finns över 40 restauranger i Sverige och utomlands. Vägen till framgång har dock inte varit spikrak utan Magnus har flera gånger fått stanna upp och reflektera och frågat sig själv vad som egentligen är viktigt i livet.

Återkommande i Magnus föreläsningar är att kunna skapa rätt förutsättningar på alla nivåer i ett företag eller i en organisation. Magnus kommer i sin föreläsning att blanda vad bra ledarskap handlar om, och hur man kan bygga ett starkt varumärke med stöd av service i toppklass och medarbetarskap. I de allra flesta fall är medarbetarna verksamhetens motor och troligtvis den enda och viktigaste resursen.

Som VD för Sturebadet Health och kommer Magnus här belysa detta och påvisa att det finns såväl sociala som ekonomiska vinster att hämta i ett strategiskt hälsoarbete. Det kan man göra genom att arbeta med CHR – Corporate Health Responsibility.

Med hög energi, passion och mycket humor delar Magnus med sig av vad han lärt sig både som entreprenör och som människa.

Frukost står serverat från 07.30. Programmet ser ut som följer:

  • 07.45 Inledande samtal om hälsans betydelse för den strategiska utvecklingen
  • 08.00 Presentation av Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet; hotelldirektör Johan Sund
  • 08.10 Allmän information från våra partners
  • 08.15 Huvudtalare; Magnus Helgesson
  • 09.10 Frågor och diskussion
  • 09.15 Fortsatt mingel
  • 09.30 Frukostträffen avslutas


Antal platser är begränsade till 250 personer, så anmäl dig i tid!

FrukostAkademin arrangeras av, Nacka kommun, Värmdö kommun och företagarna i Nacka-Värmdö. Projektledare och producent är Skuru IK handboll. Elite Hotel Marina Tower står som frukostvärd för årets första frukostträff.

FrukostAkademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILLÖNSKAR FRUKOSTAKADEMIN