Tillbaka till Referat från frukostmöte 20 mars 2018 – Stefan Wendin

Inbjudan till frukostmöte 20 mars 2018 – Stefan Wendin

”Rethinking” kan förändra världen. En omvärld i förändring kräver förändrade synsätt, nya nätverk, nya modeller och tankesätt.

I transformativa tider är behovet av utveckling och nya tankesätt ofta överväldigande för såväl individer som organisationer. I teorin förstår vi att det inte går att lösa våra nuvarande problem med samma ”mindset” och modeller som en gång skapade dem, men ändå får vi det oftast inte att fungera i praktiken. Välkommen till årets andra frukostträff när vi denna gång djupdyker i ”Rethinking” tillsammans med Stefan Wendin, där han hjälper oss att vända på perspektiv på marknadsföring, att göra oss av med förlegad kunskap och att kritiskt granska såväl våra problemställningar som lösningar. Stefan tar oss vidare med en koppling till föreläsningen med Ashkan Fardost för de som var med på Artiplelag i november.

Stefan Wendin har under 15 år spenderat tiden som kreativ chef, strategisk rådgivare och affärsutvecklare på både gigantiskt stora såväl som supernischade företag världen över. Lärdomen är konstant oavsett om han jobbar med företag som är på uppgång som de som inte förstår den nya logik som uppstått i detta paradigmskifte. När vi frågar honom själv så återkommer han alltid till det som alla rekryterare systematiskt och bestämt avrådde honom att göra och starkt ifrågasatte; att helt enkelt konstant starta om sin karriär vartannat år, byta fält, disciplin och inriktning trots att karriären gick spikrakt uppåt. Något som skapat en mängd mental-modeller han gärna fritt hoppar i mellan och på så vis navigerar denna något ovissa framtid men spännande samtid. Numera driver han innovationsbyrån Co:LabX, är en erkänd global föreläsare & thought-leader, strategisk rådgivare (eller C-Suite whisperer).

Inbjudan till FrukostAkademin 20:e mars 2018 på Restaurang Saltsjö pir. Frukost står serverat från 07.30. Programmet ser ut som följer:

  • 07.45 Inledande samtal om vad innebär det att tänka nytt?
  • 08.00 Presentation av Saltsjö Pir; ”Marina, Företagscenter, Besöksmål” – Richard Junestrand/Henrik Almstedt
  • 08.05 Presentation av Restaurang Saltsjö Pir; ”Hur man blir årets krog, kvarterskrog, lunchkrog och startar ett eget museum- Patrik ”Putte” Gröndal
  • 08.08 ”Ser man hela människan, kan man ge ett bättre liv; Jan Norling på Youth & Care
  • 08.12 ”Leksaksmuseet efter 37 år på Söder snart i Saltsjö Pir – LG Nilsson
  • 08.15 Allmän information från våra partners
  • 08.20 Huvudtalare; Stefan Wendin
  • 09.10 Frågor och diskussion
  • 09.20 Fortsatt mingel
  • 09.30 Frukostträffen avslutas


Antal platser är begränsade till 200 personer, så anmäl dig i tid!

Till anmälan frukostmöte

FrukostAkademin arrangeras av, Nacka kommun, Värmdö kommun och Företagarna i Nacka-Värmdö. Projektledare och producent är Skuru IK handboll. Saltsjö-Pir står som frukostvärd för årets andra frukostträff.

FrukostAkademin gör allt för att skapa ett givande och utvecklande nätverk för dig och din verksamhet.